Hjemmekampen

I Riska FK vet vi at kamper er et høydepunkt for både store og små. Derfor har vi et fokus på å sette rammer som gir bode opplevelser for alle involverte – både spillere, trenere, foreldre og dommere.

Det være gøy for motstanderne å komme på besøk til Riska FK, og det er viktig for klubbens omdømme at man blir kjent for å ha gode rammer rundt kampene. For å sikre dette så vil vi i Riska FK ha en kampvert ansvarlig!

Kampverten spiller en sentral rolle i arrangementet og er klubbens ansikt utad i kampsammenheng.
Oppgaven som kampvert kan gjøres på omgang blant foreldrene, og retningslinjene gjør dette til en konkret og overkommelig oppgave.

Den personen som skal ha rollen som kampvert vil få utdelt av lagleder en overtrekk som tydelig viser igjen på feltet!

Se retningslinjer fra NFF her: Kampverten

Punkter til fairplay-møtet i barne og ungdomsfotballen: Fairplaymøtet