Storsponsor gir i både pose og sekk!

Riska FK, KAPH-entreprenør og Huseiernes Landsforbund blir samarbeidspartnere og lanserer nå et kjempespennende konsept.

- Vi er svært tilfredse med å ha fått ny stor sponsor på laget. KAPH-entreprenør matcher vår profil. En spenstig virksomhet møter en spenstig klubb. Derfor passer dette samarbeidet som hånd i hanske, sier daglig leder i Riska FK Lennart Ims.

Opplegget rundt sponsoravtalen handler om en nysatsning fra KAPH-entreprenør og Huseiernes Landsforbund.

- Dette er et konsept der man må klø seg litt i hodet og spørre: Er ikke dette for godt til å være sant?
Men det er sant og det er store gevinster for både klubb og medlemmene, lover Lennart, som ikke kan røpe detaljene riktig enda.

Vi kommer tilbake med mer ? følg med!

Kontigent

Kontingent 2017