Ny sponsor klar for avspark!

Som et ledd i en målbevisst satsning på idretten har Byggselskapet KAPH-entreprenør valgt ut Riska Fotball som en av satsningsklubbene.

- Idretten er kanskje den viktigste og mest samlende arena for barn og unge i et lokalsamfunn, sier daglig leder Kjell Ole Frøiland.

Som daglig leder av KAPH-entreprenør ser han viktigheten av å bidra til lokalsamfunnet.

Gode verdier

- Riska IL bærer med seg fundamentale verdier, som vi ønsker å støtte opp om. Det føles meningsfullt å bidra til lokalidretten, sier Kjell Ole Frøiland.

Satsingsvilje

- Ekstra fint er det å oppleve at Riska er en frisk og dynamisk klubb, som virkelig satser og vil noe. Akkurat det reflekterer de verdiene vi selv er opptatt av. Gründerne i vårt selskap er gamle ringrever i bransjen, men selskapet tenker nytt og er ungt og dynamisk. Vi har jobbet målrettet og offensivt og identifiserer oss med Riska Fotball og idretten som sådan.

Nå er han spent på det videre samarbeidet.

Spennende tider

I løpet av de neste ukene vil klubben merke KAPHs tilstedeværelse på stadion. Allerede inn mot siste hjemmekamp for A-laget vil storsponsoren være synlig stadion. Så vil det dukke opp et tilbud til medlemmer og publikum etter hvert, som setter sponsoratet i et større perspektiv.

- At det blir spennende er helt sikkert. Det er vel egentlig bare kreativiteten som setter grenser for hva vi kan utrette sammen. Men jeg lover at folk skal merke at vi er sponsor, avslutter Frøiland med et glimt øyet.

Kontigent

Kontingent 2017