Sertifisert Kvalitetsklubb

Den 09.06.2018 ble Riska FK sertifisert kvalitetsklubb av NFF Rogaland. En historisk dag med utrolig mange barn og unge tilstede!

For ca 2.5 år siden ble klubben tatt opp under NFFs storsastning Kvalitetsklubb. Et konsept som skal løfte hele den norske fotballen og da med et ekstra fokus på løft i breddeklubbene. Det er fremdeles tidlig å si resultatet av en slik storsatsning, men tendensen viser en positiv trend som vi er så heldige å få ta en del av.

Fra det tidspunktet klubbens daværende styret tok avgjørelsen som å søke opptak til å ta del i konseptet har det vært enormt med arbeid som har blitt lagt ned for å komme i mål. Uten et dedikert fokus fra flere involverte i klubben hadde ikke dette prosjektet vært mulig. Vi har nå kommet i mål med de 20 kriteriene som kreves for å bli sertifiserte, og rammene er herved lagt for fremtiden.

DET SOM SKJER PÅ "MATTA"

Til syvende og sist handler det som skjer på "matta", hvordan vi på en best mulig måte kan legge tilrette for å skape de gode opplevelsene. Være en klubb hvor man kan bli involvert og føler seg trygge på de oppgavene man har forann seg, slik at man igjen kan gi en best mulig opplevelsen for de rundt oss. Det er sammen de gode opplevelsene kommer og det er sammen vi kan gjøre hverandre til bedre mennesker og fotballspillere.

TRIVSEL SKAPER FREMGANG!

Jeg vil derfor takk alle i og rundt klubben som har vært med å bidratt til dette prosjektet, både direkte og indirekte - deres innsats har vært fantastisk. Takket være dere har derfor 09.06.2018 blitt en viktig dato i Riska sin historie.

I tiden fremover nå vil det jobbes videre med alle kriteriene. Fordi hver og en av dem er viktige for at vi skal ha gode rammer for opplevelsene igjennom Riska FK - så tusen takk også til fremtidens bidrag som vil sørge for at klubben fortsetter det gode arbeid!

Gratulerer til Riska Fotballklubb og ALLE rundt klubben

Christer Backlund Høllesli | Riska Fotballklubb