Sertifisert Kvalitetsklubb

Den 09.06.2018 ble Riska FK sertifisert kvalitetsklubb av NFF Rogaland. En historisk dag med utrolig mange barn og unge tilstede!

Fra det tidspunktet klubbens daværende styret tok avgjørelsen som å søke opptak til å ta del i konseptet har det vært enormt med arbeid som har blitt lagt ned for å komme i mål. Uten et dedikert fokus fra flere involverte i klubben hadde ikke dette prosjektet vært mulig. Vi har nå kommet i mål med de 20 kriteriene som kreves for å bli sertifiserte, og rammene er herved lagt for fremtiden.

"

Jeg vil derfor takk alle i og rundt klubben som har vært med å bidratt til dette prosjektet, både direkte og indirekte - deres innsats har vært fantastisk. Takket være dere har derfor 09.06.2018 blitt en viktig dato i Riska sin historie.

Gratulerer til Riska Fotballklubb og ALLE rundt klubben