Klubbhuset

Vårt kjære klubbhus består av 2 saler hvorav den største er i første etasje, mens den minste er i andre etasje. Disse er begge to mulige å kunne leie til ulike private aktiviteter dersom dette skulle være ønskelig. Tilhørende salene er det 1 kjøkken og toalett fasiliteter som er nødvendige for de fleste typer tilstelninger.

Ønsker du å leie klubbhuset så ta kontakt med husansvarlig:

Navn:

Telefon:

Se eget vedlagt prisark under vedlegg

Regler

1. Det er ikke tillatt med alkohol ved arrangement på klubbhuset. Det kan søkes om unntak, og da sendes informasjon om arrangement til husansvarlig. Vær detaljert da dette brukes til å vurdere om unntak kan gis.
    1. Eks. på unntak kan være sponsorer av klubben, æresmedlemmer, etc.
    2. Hvis unntak er gitt så er det 25 års aldersgrense for festlig aktivitet knyttet til fredag, lørdag, eller andre typiske selskapsdager.
      1. Eks. Nyttår, julebord.
  2. Organisasjoner kan også leie til møter og tilstelninger.
    1. Eks: Klubber, boligsameier, velforeninger, etc.
  3. Er det utleie på søndagen leies ikke klubbhuset ut på lørdagen.
  4. Barneselskapspriser dekker ikke deltakelse av familie. Fullt selskap med familie, venner og barn faller under arrangement og dets priser.